tilbage

KOŁOBRZEG Underholdning

De turister, der besøger Kołobrzeg hver år, har kunnet konstatere, at tilbuddet af forlystelser er blevet større og mere forskelligartet. Det drejer sig om attraktioner og oplevelser både for familier med børn samt for individuelle turister.

Stranden er en oplevelse for alle aldre - der sælges muslingeskaller, rav og tingeltangel en masse. Man kan leje liggestole og i det hele taget få en lidt mere urban strandoplevelse, end den man typisk får på Bornholm.

Der er sørøvere med langt skæg og klap for det ene øje og western city med mini zoo, der inviterer til aktiviteter for børn.

I Kołobrzeg kan man også bowle, spille tennis, sejle kajak, gå i svømmehal med masser af aktivitetsmuligheder, skyde med bue indendørs, spille fodbold og løbe på skøjter på kunstigt oplyste baner samt spille billard.

Ud over aktiviteterne for sportsudøvere kan man besøge kunstudstillinger, gå på museum, besøge det gamle rådhus samt gå på kunstgalleri. Kołobrzeg er også kendt for sine mange musikarrangementer i domkirken, i amfiteateret samt i en af de andre koncertsale.

Kolobrzeg er også rig på madoplevelser. Der findes hundredvis af madsteder i byen: røgerier, cafeer og restauranter, hvor der serveres lækre retter, god vin og andre drikkevarer.

tilbage

Strona rekomendowana
przez VisitDenmark

www.visitdenmark.com
Firma należy do zrzeszenia
Destination Bornholm

www.bornholm.info

Copyright © 2012. Design by: Modos.pl. All Rights reserved. Valid: XHTML