tilbage

KOŁOBRZEG Kurby

Kołobrzeg tilbyder som den gamle, men stadigvæk meget velrenommerede kur- og badeby sine gæster de mest kostbare skatte: naturoplevelser. Det specielle lokalklima med den jod- og saltholdige luft har en gavnlig virkning på folk med luftvejs- og kredsløbslidelser.

Kołobrzeg er Polens største kurby, med et utal af store spa- og wellnesscentre - mange af dem i forbindelse med hoteller og lejligheder.

Byens historie som kurby går mere end 200 år tilbage. Man kan kureres for sin allergi, luftvejssygdomme, kredsløbssygdomme og gigtlidelser eller genvinde sin vigør og slanke figur. Derfor har Kołobrzeg fået status som helseby, og der er mange sanatorier i og omkring byen, der tilbyder "borowina", en form for mudderbadskur og saltbadekure.

Der kommer flere og flere mennesker til Kołobrzeg for at tage på kurophold. Kurcentre, ligger hengemt i parker, fri for motoriseret larm. I nærheden ligger den hvide sandstrand, hvor det er muligt at nyde solen, bade i Østersøen eller gå en helsebringende tur langs kysten for at indånde den rene og jodholdige luft.

Mere og mere kendt bliver det lokale mineralvand "Jantar". I vandhanerne flyder det krystalrene og mineralholdige vand fra dybe vandboringer.

tilbage

Strona rekomendowana
przez VisitDenmark

www.visitdenmark.com
Firma należy do zrzeszenia
Destination Bornholm

www.bornholm.info

Copyright © 2012. Design by: Modos.pl. All Rights reserved. Valid: XHTML